WINE & DINE
Terwijl chef Tom Cloet zich volledig smijt in zijn keuken, smijten wij er bij elk gerechtje een passende wijn bij. Voor de witte wijnen doen we hierbij een beroep op Richard Bos, die de wijnen van zijn domein JanotsBos komt voorstellen. Voor de rode wijnen doen we beroep op enkele jaargangen van Château Le Pape, het kasteel waarvan de wijnen in de kelders van Château Haut-Bailly worden gemaakt.
Na de maaltijd bieden wij de mogelijkheid om onder begeleiding van een vertegenwoordiger van de producent, de Belgische premiumsigaar “Oliva” te ontdekken.
PRACTISCH
Waar: Bistro ’t Verschil (Gault Millau 14/20)
Wanneer: 14 november 2018, vanaf 19.30u stipt
Kostprijs: €100 pp (inclusief degustatiemenu, water, wijn en koffie)
Gelieve voor 5 november in te schrijven via info@wijnen-sanders.be. Wees er snel bij: De plaatsen zijn beperkt!
HERFSTDEGUSTATIE
Zoals elk jaar zwerven een 8-tal wijnboeren richting West-Vlaamse klei. Ze verlaten hun kaalgeplukte wijngaarden om kennis te maken met de eindconsument van hun product. Als ijsbreker nemen ze enkele van die producten mee om aan u voor te stellen. Een unieke kans dus ook voor u om de persoon achter de wijn te leren kennen.
Practisch
Datum: 15 en 16 november, doorlopend van 18u tot 22u
Locatie: Madame Cocotte: Koekuitweg 2, Moorslede
Gelieve u voor 5 november in te schrijven via info@wijnen-sanders met vermelding van het aantal personen.
Wat drinkt u dit najaar? Iets anders natuurlijk!
Sorry, the comment form is closed at this time.